veštec # jozef blahosej

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pani AnnaII.

Príbeh jednej obyčajnej ženy


Čas : neskoro večer jedného dna na sklonku leta

Osoby: ja Jozef Veštec a moja klientka -žena nazvime ju pani ANNA ( meno som zámerne zmenil )

Miesto: moja obývačka niekde na Slovensku a obývačka pani Anny niekde uprostred Nemecka

Spôsob komunikácie: cez web za pomoci PC - videohovor

Účel stretnutia: Výklad osudu pani Anne za pomoci mojich kariet , kyvadla..


Ako som spomínal niekedy na prelome leta a jesene , ma oslovila telefonicky pani Anna. Požiadala ma o súrny výklad z kariet. Naliehavosť jej prosby a ešte niečo v jej hlase ( čo neviem pomenovať) ma zaujalo natoľko, že sme dohodli termín hneď na večer nasledujúci deň.

Nasledujúci celý deň my neschádzala z mysle pani Anna a jej naliehavá prosba. Niežeby nechceli aj v minulosti klienti súrne výklady. Vždy najlepšie hneď a včera bolo neskoro ale tu bolo niečo čo my nedalo pokoja. Tón hlasu? Naliehavosť prosby ? Moja intuícia ? Neviem ale asi to bolí všetky dôvody spolu. Plný očakávania , som v stanovený čas zasadol k PC. Pani Anna ma už očakávala pri svojom PC a výklad mohol začať.

Na začiatku som sa poďakoval pani Anne za prejavenú dôveru a predstavení sa kto som a čo robím. Už počas mojich prvých slov začal z úst pani Anny, padať dážď slov jej trápenia. Pred mojim zrakom sa rozvinul zvláštny, smutný príbeh zúfalej ženy. Ženy čo túžila po láske, nehe, priateľstve a spoločnosti iného človeka , ale...


Príbeh, ktorý je je jedinečný pre pani Annu. No smutnou pravdou je, že nie je ojedinelý. V čierno šedej kombinácií, sa s podobnými príbehmi, stretávam pomerne často. Preto opíšem v krátkosti jej príbeh .


Pani Anna je Slovenka, ktorá sa pred rokmi vybrala za prácou do zahraničia. Na začiatku bol zámer , ísť do zahraničia len na pár mesiacov. Zarobiť si a s peniažkami hybaj naspäť domov. No ako to býva človek mieni a život mení.. Po prvých pár mesiacoch prišli ďalšie, ktoré prerástli do rokov.. Našla si slušnú prácu , naučila sa jazyk. Dnes je pani Anna v zahraničí viac ako tucet rokov a z naivnej mladej dvadsaťročnej slečny, sa stala šarmantná , krásna tridsiatnička. Tridsiatnička ,čo zatúžila po troške ľudského šťastia.. Ako každý normálny človek aj ona túži mať rodinu, partnera, deti...

Ako áno ako nie , do jej života vkročil muž , muž jej snov.. Pretože aj u pána XY správne zapracovala chémia .. Stala sa prirodzená vec - pani Anna a pán XY sa stali milencami. V živote pani Anny nastala veľká zmena. Dúfala že našla princa svojich snov. Vznášala sa na krídlach svojich snov. Ako to býva nič nie je bez chyby. Pomerne skoro zistila že jej vysnívaný princ sa rozvádza ale nevadilo jej to. Sama podobnú skúsenosť zažila pred pár rokmi. Ved mala všetko po čom túžila a snívala. Rozvinul sa intenzívny vzťah, ktorý ale netrval dlho. Mladý pán XY naraz zmizol, stratil sa pani Anne. Šok ,ktorý prežila ani nedokázala opísať. Neskôr sa síce vrátil ale vždy opätovne odišiel , že ešte musí niečo doriešiť. Sľuboval že sa vráti. Síce sa aj pár krát vrátil ale už nikdy to nebolo ono. Z týždnov čakania sa stali mesiace trápenia. Pani Anna stále myslela na pána Paula. Príbeh jednej obyčajnej ženy: Pani Anny.
.

Pani Anna je Slovenka, ktorá sa pred rokmi vybrala za prácou do zahraničia. Na začiatku bol zámer , ísť do zahraničia len na pár mesiacov. Zarobiť si a s peniažkami hybaj naspäť domov. No ako to býva človek mieni a život mení.. Po prvých pár mesiacoch prišli ďalšie, ktoré prerástli do rokov.. Našla si slušnú prácu , naučila sa jazyk. Dnes je pani Anna v zahraničí viac ako tucet rokov a z naivnej mladej dvadsaťročnej slečny, sa stala šarmantná , krásna tridsiatnička. Tridsiatnička ,čo zatúžila po troške ľudského šťastia.. Ako každý normálny človek aj ona túži mať rodinu, partnera, deti...
Ako áno ako nie , do jej života vkročil muž , muž jej snov.. Pretože aj u pána XY správne zapracovala chémia .. Stala sa prirodzená vec - pani Anna a pán Paul sa stali milencami. V živote pani Anny nastala veľká zmena. Dúfala že našla princa svojich snov. Vznášala sa na krídlach svojich snov. Ako to býva nič nie je bez chyby. Pomerne skoro zistila že jej vysnívaný princ sa rozvádza ale nevadilo jej to. Sama podobnú skúsenosť zažila pred pár rokmi. Ved mala všetko po čom túžila a snívala. Rozvinul sa intenzívny vzťah, ktorý ale netrval dlho. Mladý pán XY naraz zmizol, stratil sa pani Anne. Šok ,ktorý prežila ani nedokázala opísať. Neskôr sa síce vrátil ale vždy opätovne odišiel , že ešte musí niečo doriešiť. Sľuboval že sa vráti. Síce sa aj pár krát vrátil ale už nikdy to nebolo ono. Z týždnov čakania sa stali mesiace trápenia. Pani Anna stále myslela na pána XY.
Mladý pán Paul
naraz zmizol, stratil sa pani Anne. Šok ,ktorý prežila ani nedokázala opísať. Neskôr sa síce vrátil ale vždy opätovne odišiel. Sľuboval že sa vráti. Z týždnov čakania sa stali mesiace trápenia. Pani Anna stále myslela na pána Paula.

Pani Anna sa vo svojom trápení obrátila na vešca tu na Slovensku. Chcela vniesť svetlo do svojho trápenia, buď sa utvrdiť v presvedčení že on je tým pravým alebo navždy zabuchnúť dvere za ním a vyrovnať sa s ktorou pravdou, že to tak nemá byť.

Na moju zvedavú otázku prečo nevyužila podobné služby tam kde je ?
Jej odpovedˇ je typická pre ľudí žijúcich v zahraničí.
Pokúšala sa o to ale jej spätosť s rodnou krajinou ju nabádali sa obrátiť na niekoho zo Slovenska.
Vo svojej túžbe nájsť skutočnú pomoc, si našla cez internet vešca pána Petra.
Mylne predpokladala , na základe dobrých referencií na internete , ž e je to ten pravý človek čo jej môže pomôsť.
Navyše bol tmavej pleti a mág, liečiteľ, odstraňovač pôsobení. .. Ved ktože iný ako cigáni sú preslávený svojim talentom na veštenie ? Skontaktovala sa s ním cez PC a pán Peter bol milý , prívetivý pán , ktorý ako sa jej zdalo že svojmu remeslu rozumie. Pán Peter rýchlo pochopil situáciu v akej sa pani Anna nachádza . Sladkými rečami, šarmom a šikovnou manipuláciou hovoril pani Anne presne len to čo chcela počuť.
Jeho prvé slová boli: " vy ste si súdení, daní Bohom!"
Jej srdce podskočilo radosťou a plameň nádejne tlel.
Z jeho úst plynuli sladké slová ktoré tak pani Anna túžobne chcela počuť. Slová po ktorých ona nesmierne túžila , slová ktoré zavlažovali jej vyprahnutú dušu dáždikom novej nádeje a snov..
Najprv však musíme odstrániť porobenstvo, ktoré je nad vami. Po tomto rituály sa však nič nedialo.
Do hry sa dostala jeho babka, ktorá vlastní väčšiu moc ako on a všetci prominenti, politici a známi ľudia sa na ňu obracajú o pomoc.
Tá prišla však na to, že Anna nosí na svojich pleciach hriech z tretej generácie, od pra, pra,....babky ktorá zabila kutáčom svojho manžela, ktorý ju rokmi bil a zneužíval. Dosť hrozná predstava pre Annu. Niečo tak strašné v jej rodine!!! Nové odklínanie, ďalší honorár a Paul stále neozýval.
Petrova babka začala tvrdiť že to tá jeho partnerka je vinná na tom že sa Paul od nej nemôže oslobodiť, nakoľko si ho k sebe pripútala čiernou mágiou a tá musí byť zlomená. Honorár, a žiadna ozvena.
Anna sa vždy obávala toho, či je to správne, takto na niekoho pôsobiť. Vraj to nie je nič zlé, odvetil Peter, on by predsa ako otec troch dcér a pred Bohom nemohol nikomu škodiť. Nasledovali ďalšie rituály, nakoľko Paulova partnerka zacítila že ho stráca a Paul sa od nej odvracia. U Anny sa však stále neozýval.
Ďalšie rituály, iné príčiny a dôvody sa ďalej vynárali, a peniaze od Anny pribúdali na účte Petra.

Po nejakom čase , keď sa nič nedialo , začalo pani Anne dochádzať, že niečo nie je s kostolným poriadkom. Znovu sa ozvala Petrovi a tentokrát s pochybnosťami. Ako je to možné, po tom všetkom čo sa kôli tomu spravilo aby sa Paul vrátil k Anne aby sa nič nedialo. Odpoveď znela: " babka medzičasom zomrela a nestihla spraviť posledný rituál. Peter pozrel do kariet a videl pochybnosti Paula, obavy o budúcnosť, strach či spraví správne rozhodnutie,....
"Ak chcete, moja mama dorobí tento rituál za babku a prisahám , už viacej nebudete platiť a všetko bude dobre. " ( nebolo to prvý krát, čo on a jeho babka prisahali Anne do očí so zdvihnutými prstami, do kamery, cez video telefonát.)
Tak sa aj stalo. Anna znovu uhradila peniaze, tentokrát naposledy .
Uistená o tom že všetko bude dobre a Paul sa k nej vráti, so slzami v očiach napísala mu email .
Nič.
Druhý email , na Paula a nič.
Toto ju úplne zložilo. Bola z toho duševne chorá. Nemohla kľudne spávať, myšlienkami bola stále pri ňom a nemohla uveriť tomu prečo práve ona takto musí trpieť. Bola to trpká bolesť sklamania a v kútiku duše stále verila tomu že sa stane zázrak.
Snažila sa telefonicky skontaktovať s Petrom a postaviť ho pred holú skutočnosť ako je to možné že sa nič nedeje, po tom všetkom čo za to obetovala, všetko to úsilie, nádeje, peniaze a prečo ju tak mizerne oklamal.
On sa jej však vyhýbal, nedvihal telefón, neodpovedal na emaily.
Teraz jej to konečne došlo že bola oklamaná na plnej čiare, tak podlo a bezcharakterne.

. Tým by sa asi mal uzavrieť náš príbeh.
Síce prišla Anna o peknú kôpku peňazí ale jej trápenie sa s Paulom neskončilo.
Na základe prežitého stále tajne verila že tá časť o vysnívanom mužovi bude pravdou . Bolesť na srdci, zúfalstvo, čakanie, prežívanie zo dňa na deň, nedokázala nájsť cestu zo začarovaného kruhu svojich túžob, nádeji a snov.
Chcela tak strašne s tým celým skoncovať a dozvedieť sa pravdu, či naozaj patria s Paolom k sebe a ak nie, oslobodiť sa od tohto ošiaľu, navždy zabuchnúť dvere za týmto trpkým omylom.
V tomto rozpoložení sadila všetko na jednu kartu
oslovila ma a požiadala o výklad.
Jej výklad bol kombináciou toho, čo hovoria moje karty a toho, čo cíti a zažíva vo svojom vnútri.
Moje karty jej však nerozprávali sladkú rozprávku ktorú si vysnívala ale práve naopak v rámci svojich možností a schopností som sa kúsok po kúsku snažil odstraňovať nánosy nesplnených snov a túžob. Postupne som musel zničiť sen o nenaplnenej láske.
Moje karty mi inú voľbu nedali. Stále dookola a v rôznych podobách hovorili holú pravdu, pravdu ktorú pôvodne pani Anna nechcela počuť.
Tak ako sa človeku uľaví po vytrhnutí boľavého zuba, tak aj Anne sa uľavilo a prijala nevyhnutnú realitu , uľavila svojmu srdiečku a dokonca na jej tvári som spozoroval pekný úsmev, úsmev skrytý za slzy, ktorý nás síce stál veľa času a úsilia ale dúfam že naše úsilie nebolo márne .
A pointa je tá že Anna ktorá s čistou dušou a srdcom na dlani túžila a hľadala lásku, porozumenie blízkej osoby no život jej pripravil trpké sklamanie.
Sklamanie ktoré využili nie len podarený pán ale i hlavne zisku chtiví ľudia , ktorí sa obohatili na jej trápení.
Srdcu nerozkážeš . Každý z nás môže niečo podobné zažiť, zamilovať sa túžiť po niekom a istý čas žiť aj vo sne.
Veď snívať, túžiť po lepšom živote nie je nič zlé.
.






VEŠTENIE | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014