veštec # jozef blahosej

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ja .. alebo oslovila ma redaktorka.

Malachitová Numerologická Veštiaren·15. apríl 2016
Ja .. alebo oslovila ma redaktorka.
Pred pár dňami som mal zvláštny telefonický hovor.
Práve som nakupoval v nemenovanom obchodnom dome a zvoní telefón. Pozriem , číslo je neznáme , pomyslím si asi klient. Ozvem sa „Prosím „? a ..
Po počiatočnej informácií, čí dotyčná hovorí s pánom xx.. , sa my predstavila ako redaktorka z ezoterického časopisu . Ponúkla my, že zo mnou spraví rozhovor o mojej práci ako vešca, k tomu nejaké foto , telefónne číslo a… . Samozrejme, že by to bola dobrá reklama pre moju činnosť. Všeho všudy ma ten špás vyjde len na 150 €. Platbu by som mohol podľa dohovoru zaplatiť aj neskôr tak ako by sa dohodlo. Že vraj má náhodou budúci týždeň cestu okolo a spravila by ešte jeden rozhovor tu v Žiline . Ostal som mierne povedané zaskočený ale zdvorilo som sa spýtal, ktože ma to tak odporučil ? Jej odpoveď, že z internetu a z takého inzertného portálu ma , ma pobavila. Ešte chvíľu sme viedli rozhovor a dohodli sme sa že my zavolá ešte v utorok až stredu ako som sa rozhodol. Nezavolala ( dnes je piatok ).
V minulosti :
Je tomu už pár mesiacov , možno rokou naspäť a telefón s rovnakou ponukou , ale s podmienkou zaplatiť hneď. Znova ten istý scénar, ako zdroj internet , inzertný portál. Vtedy som to odmietol.
Neskôr ma dokonca kontaktovala pani zo známej vešteckej TV a či by som nešiel pre nich pracovať. Ako veštec cez telefón. Znova odporučenia žiadne len internet. Navyše ich platobné podmienky boli výsmechom , za minútu práce 8 centov , tj. za hodinu práce teda 4€ a 80 centov. Pritom volajúci-klient platil 2€ za min hovoru.(tj. 120€ za hodinu ) Znova som odmietol .
A do tretice nejde my nespomenúť ponuku istej , redaktorky keď písala knihu o slovenských vešcoch , vešticiach. Bolo by tam moje foto , kontakt, čo robím ako robím… A bratru len za … Na moju otázku doporučenia a prečo ja ? Len že internet inzertný portál a chýbajú jej vešci/veštice z okolia Žiliny , Čadce . ( vtedy som býval ešte v Čadci) Tiež som túto tzv výhodnú ponuku odmietol.
Prečo to píšem ? A čože sa tak nad tým tak pohoršujem ?
O tom bude nový článok .
Pozdravuje Vás Váš BLAHOSEJ

PS: Oprava- dnes podvečer my zavolala šéfredaktorka ( miesto volajúcej redaktorky ). Slušne som sa poďakoval a odmietol. Pani šéfredaktorka my nechala kontakt, keby som si to rozmyslel.

KNIHA | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014