veštec # jozef blahosej

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mojich uplynulých 365 dní

prierez jedným rokom
Mojich uplynulých 365 dní
Ako sa hovorí ešte pár krát sa vyspíme a je sme zas o rok starší. Koleso našich osudov sa otočilo o ďalších 365 dní. A čo prinieslo pootočenie môjho kolesa osudu a šťastia do môjho života ?
Priznám sa bez mučenia , bol to ťažký ale pestrý rok života.
Hneď na úvod v januári, som ostal doma bez práce .Dnes už s humorom hovorím, že som bol zamestnaný u najlepšej firmy Slovenska - Úrad Práce.Platia, a ani do práce nemusím chodiť. V priebehu obdobia nezamestnanosti a podpory som si nechal vylepšiť nos. Priateľka ma nahovorila a jednodňová chirurgia v Žilinskej nemocnici mala so mnou prácu. Nebola to oprava po návšteve pohostinského zariadenia. Jednalo sa len o spojazdnenie oboch dierok nosa . Dnes už dýcham a kýcham ako slon. Tesne po tom, cca v máji som si oddýchol pár dní v Podhájskej ,. Bola to typická slovenská dovolenka na malte . Keďže my končilo obdobie nútenej dovolenky , rozhodil som siete a po pár pokusoch som sa zamestnal v Martine. Síce to znamená denne dochádzať cca 35 km jedna cesta , ale z niečoho žiť sa musí. Neskôr my situáciu skomplikovalo auto a nutné výdavky na jeho prevádzku. Všetko sa zvládlo a v jeseni som založil svoj blog. Vo svojom novom blogu, píšem o všetkom tak ako to cítim a vidím ja. Názov je : tarotman99.blog.sk a v rámci neho vzniká koncept mojej prvej knižky. Koncom jesene , v jednom z posledných pekných dní som podnikol pamätný výstup na Chatu Borišov. Článok je na blogu. Škoda len, že to bol len jeden výstrel do tmy. Neskôr my moje snahy o turistiku zhatila nepríjemná udalosť. Mojej priateľky syna nabúrala s autom žena , keď akurát išiel bicyklom do práce. Chlapec mal šťastie, prežil to a druhý krát sa narodil. Dnes už je po operácií kľúčnej kosti , chrbtice a otrase mozgu a dáva sa do poriadku doma.Vtedy sme nemysleli na nič, len na neho. Jeho zdravie a život boli na prvom mieste. V tomto kolotoči udalostí som sa miernym poklusom dostal až do dnešných dní.

Veštec Jozef Hájik

PS: Samozrejme musím spomenúť aj moju celoročnú prácu s veštením pomocou kariet,kyvadla a numerológiou. Cieľom bola moja snaha pomôsť, ľuďom ktorý o moju pomoc požiadali. Ďakujem všetkým za dôveru s ktorou sa na mňa obrátili v ich ťažkých časoch a verím, že moja skromná pomoc im pomohla v ich ťažkých životných rozhodnutiach.

Záluby | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014